Amerikan Gizli Servisinden yapılan açıklamada, "Beyaz Saray önündeki Pennsylvania Caddesi üzerinde scooter kullanan bir kişinin kendisini ateşe verdiğini”duyurdu.
Yapılan açıklamada, Beyaz Sarayın önünden geçen Pennsylvania Caddesinin güvenlik gerekçesiyle bir süre yaya ve araç trafiğine kapatıldığını ve olaya anında müdahale edildiğini, "Kendini ateşe veren kişinin erkek olduğu ve yerel bir hastaneye sevk edildiğini”açıkladı. Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü ve kendini yakan kişinin Başkan Donald Trumpa herhangi bir tehlike arz etmediği bildiridi.
Hasan Çelik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |