Bosna Hersek ekiplerinden Celik Zenicanın teknik direktörü Cihat Arslan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Totemleye konuşan Arslan, "Akhisarspordan ayrılınca biraz kendimize zaman ayıralım, kendimizi geliştirelim ve oyuncu havuzumuzu genişletelim istiyordum.. Celik Zenica takımının sahipleri de bana "Hocam gelir misiniz, birlikte çalışabilir miyiz?" dediler. Kendileri Türk olunca ben de en azından sezon sonuna kadar kendimi geliştireceğimi düşündüm ve teklifi kabul ettim." dedi.
"PARA ALMIYORUM"Tecrübeli teknik adam, "Sezon sonuna kadar da takımın başındayım. Tabii bir anlaşma sonrasında akıllara sözleşme geliyor ama burada sözleşme imzalamadım. Bosnada tamamen gönüllülük esas. Takım kazandığında prim alıyor ama ben onu da almıyorum. Buraya gelişimin temel amacı asla para değil. Deneyim kazanmak ve oyuncu portföyümü geliştirmek için buradayım. Kısmet olursa gelecek sezon tekrar ligimizde takım çalıştıracağım." diye konuştu.
"BOSNADA VAR SİSTEMİ YOK"Arslan, "VARı inanın özledim ama onu kullananları özlediğimi söyleyemeyeceğim. Sonuçta benim buraya gelmemin sebebinin biraz da Suat Arslanboğanın Rize maçında verdiği kırmızı kart olduğunu söyleyebilirim. Yine de hocaya teşekkür etmek gerekir; farklı bir deneyim kazanmamıza vesile oldu. Bosnada VAR uygulaması yok ancak çizgi hakemi kullanılıyor. Tabii hatalar her yerde yapılıyor. Ancak son 2-3 haftada hakemler biraz daha iyi maç yönetiyor." ifadelerini kullandı. Rize, Suat Arslanboğa, Cihat Arslan, Saraybosna, Spor
#TR_Slot_200_1, #TR_Slot_200_2 { "Roboto",?sans-serif !important; font-style: normal !important; font-weight: bold; }
YORUMLAR (1)