Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz TVde gösterilen Beyaz Futbol programına açıklamalarda bulundu.
"ALATURKA ŞEYLER ÇALIŞIYOR"
"Futboldan aşırı hakemler konuşuldu bu yıl. Sizin dünkü federasyondan beklentiniz nedir?" sorusuna karşılık sağlayan Fikret Orman, "Maç evveliyat hakemleri edisyon dibine kabul etmek düzensiz şeyler ancak Türkiyede etkin ortak bilinçlilik kabilinden gözüküyor. Şampiyonlar Ligi maçları evveliyat bizim yöneticilerimiz hakeza konuşmalar yapabiliyor mu? Hayır yapamıyorlar." dedi.
"ARTIK SESSİZ KALMAYIZ"
Fikret Orman sözlerin, "Biz bu yıl Beşiktaş adına iri dokunca gördük. Bundan sonraları bunu gine hâkim kılarsa dünkü federasyon, bundan hakeza burada kelimesiz kalmayız." biçiminde sürdürdü.
"HEDEFİ OLAN BİR TAKIM KURACAĞIZ"
Gelecek mevsim planları için da mütekellim Fikret Orman, "Tüm kulüpler daralacak. Beşiktaşta da şimdi dinç ağırlıklı ve amacı bulunan ortak kadro kuracağız. Çok savaş edecek ortak takımın temellerini atacağız bu sene." ifadelerini kullandı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |