Cenaze törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor Başkanı Ali tan Öztürk, Antalyasporlu futbolculardan Celustka ile Alanyaspor pakt yöneticileri, öteki seremoni düzeni üyeleri, baş döndürücü sayıda yandaş katıldı.
Sahanın ortasına yağız güpür zeminle müstahzar kestirmece 5 m. yüksekliğinde ortam yerleştirildi. Platforma Josef Suralın fotoğrafıyla Seni unutmayacağız. We will never forget you Josef Sural yazılmış pankart asıldı. Platformun önüne de cenaze töreninde naaşın konulması neredeyse gene yağız zeminle müstahzar masa yerleştirildi. Josef Suralın cenazesinin bulunmuş olduğu imamkayığı bu masaya konulurken, futbolcular ve beceri kadro de yağız giysiler giyerek tabutun çevresinde sıralandı. Josef Suralın ailesi cenaze törenine katılmadı. Suralın tabutunun hakkında Aytemiz Alanyaspor bayrağı ve sporcunun forması bırakıldı.
GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR
Saygı duruşunda bulunulmasının arkası sıra Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Bakan Mevlüt Çavuşoğlu birer görüşme yaptı. Futbolcular ve seremoni düzeni üyeleri Josef Suralın tabutuna karanfiller bırakırken, bire bir kazada vurulan futbolcularla öteki ekipman arkadaşları merasim süresince gözyaşlarına bilge olamadı.
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |