Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Adem Ljajicin faziletli biçim grafiğine güveniyor.
Bu dü ismin derbide ayırt yaratabileceğini bilici görmüş geçirmiş çalıştırıcı, ekip içerisindeki müspet açıktan da akıbet aşama memnun.
Daha önce başardıkları müşterek şeyi gine başarabileceklerini hatırlatan Güneş, "Ligin en güç deplasmanlarından biri… Ama ne deplasman hafif ki? Yeter ki tığ zat oyunumuzu oynayabilelim. Bu, Galatasaraya da kâfi Napoliye de…" ifadelerini kullandı.
QUARESMA YEDEK
Maçın 11ini oluşturuyor zorluk çeken aldanmaz hoca, Quaresmayı gine redif oturtup Kagawayı oynatmayı planlıyor. Güneşin müşterek öbür alternatifi ise Adriano ile Caneri sol kanatta önü pistonlu oynatmak. Bu dizilişte Kagawa geçmiş 11 dışı kalabilir. (Güneş)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |