Başakşehir, Abdullah Avcının Beşiktaşa gideceği haberlerini yalanladı.
İşte Başakşehirden meydana getirilen açıklama:
Son günlerde mukayyet ve görsel matbuat kurumlarında çıkan nakil haberleriyle ilgilendiren açıklamamızdır:
"İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, kurulduğu günden buyana bulunduğu kadar 2019-2020 sezonunda da Spor Toto Süper Ligde şahika yarışının içinde olmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda bulunan kadromuzu korumanın birlikte takımımızı şimdi da güçlendirecek takviyeler yapılması planlanmaktadır. Aziz Behich transferi bu planlamanın evvel aşamasıdır ve takımımızı ihya emek harcamaları topu topu hızıyla sürmektedir.
Ancak üzülerek görüyoruz ki rastgele gündüz gazetelerde ve televizyonlarda fen direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcularımızın ayrımlı kulüplere nakil olabileceği kanıt edilmektedir. Medyada sık sık arazi düzlük bu istihbarat ağız ağıza asıl dışıdır. Kulübümüze dünya içerisinden rastgele birlikte resmi öneri gelmemiştir.
Basında çıkan batıl haberlerle kamuoyuna hata bilgilendirmeler yapılmaktadır. Kulübümüzün resmi neşriyat organlarından rastgele birlikte açıklama bulunmadığı sürece transferlerle ilgilendiren çıkan haberlere lütfen değer etmeyiniz.
Kamuoyuna nazikâne duyurulur.
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |