İzmirde bankacılık yapan Dilşen (36) ile Ramazan (38) Çil çifti, 1 Şubat 2018de dünyaya gelen oğulları Kuzeyi, 3 hafta önce yakalandığı soğuk algınlığı şikayetiyle İzmir Ege Üniversitesi Hastanesine götürdü. Doğumundan bu yana sağlıklı bir şekilde büyüyen Kuzey bebeğe, doktorlar dünyada 300 bin doğumda bir görülen nadir kalp hastalığı Alcapa sendromu teşhisi koydu. Gerekli sağlık müdahalelerinin yapılmasının ardından yoğun bakıma alınan ve cihaza bağlı yaşama tutunmaya çalışan Kuzey bebek, başka bir kalbin kendisine nakil edileceği günü bekliyor.
“Ya birileri Kuzeye hayat verecek ya da Kuzey başkalarına”Kuzeyi 3 hafta önce soğuk algınlığı ile hastaneye götürdüklerini anlatan Anne Dilşen Çil, “Kuzey 14 aylık bir soğuk algınlığı geçirdi. Çok sağlıklı bir bebekti. Soğuk algınlığı geçirdiğin akciğer filmi çekildiğinde kalbinin büyük olduğunu fark ettik. Bir kardiyologun ardından hemen Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesine yönlendirildik. Tedavilerimizi olurken Alcapa denilen nadir bir hastalığın teşhisi kondu ki ailemizde yaşlı insanlar dışına kalp rahatsızlığı olan kimse de yok.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |